Лидеры продаж

Hans Bølling - HB4 Kubusstage

599,00DKK

Hans Bølling Kubusstage. lysestage

Der kan tilkøbes manchetter i 4 farver

Vælg hvid eller sort stage med blank manchet

Lysestage designet af Hans Bølling Den fire-armede, kvadratiske stage, HB4, lanceres i en sort og en hvid udgave og med løse manchetter, der skaber et klart  og enkelt designmæssigt udtryk

Lysestage designet af Hans Bølling
Den fire-armede, kvadratiske stage, HB4, lanceres i en sort og en hvid udgave og med løse manchetter, der skaber et klart designmæssigt udtryk i en enkel, skandinavisk stil.
Inspirationen til HB4 fik Hans Bølling fra understellet til et sammenklappeligt bord. "Vender man stellet på siden, har det faktisk formen", fortæller Hans Bølling. Herefter lavede han lavet adskillige modeller i pap, indtil han nåede frem til den perfekte form. At stagen har fire arme er der en ganske enkel grund til: "Jeg har lavet mange en-armede lysestager igennem min mangeårige designkarriere, men aldrig en fire-armet. Det måtte jeg simpelthen begive mig ud i", siger den næsten 80-årige designer med et smil.
Således fås den sorte stage med manchetter i rustfrit stål og sort, og den hvide stage fås med manchetter i rustfrit stål og hvid.
Samtidig er det muligt at købe løse manchetter; enten fire ens manchetter i farverne petrol, gul, orange og mørk lavendel, eller en æske med én manchet i hver af de fire forskellige farver. Dermed har forbrugeren mulighed for at give stagen et meget personligt præg, og ikke mindst kan stagen skifte udtryk fra trendy til klassisk elegant alt efter behov.

Отзывов клиентов не существует. Будьте первым, кто напишит нам свое мнение

Добавить отзыв:
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
spacer